A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Семінар-практикум вчителів зарубіжної літератури

Дата: 05.12.2018 15:35
Кількість переглядів: 10

28  листопада 2018 року  на  базі  КОЗНЗ «Водотиївський ЗОШ І-ІІ ступенів-ліцей» Брусилівської селищної ради відбувся семінар-практикум вчителів російської мови та зарубіжної літератури.

Під час семінару педагоги відвідали цікавий урок зарубіжної літератури у 6 класі на тему: «Значення образу Різдва у творі Чарльдза Діккенса «Різдвяна пісня у прозі», проведений вчителем Щуліпенко М.В.

У ході навчального діалогу Майя Василівна ознайомила всіх присутніх із елементами фольклору (казки та пісні, традиційні образи, різдвяні символи, елементи казки), які використовуються в творі.

Вчителі поділилися досвідом упровадження інноваційних технологій у практику роботи, підвищили власний фаховий та методичний рівень.

Перед гостями виступив директор закладу Тимошенко  В.М., який ознайомив з особливостями опорного навчального закладу.

Далі  учасники семінару відвідали виховний захід у  4 класі на тему: «Осінні барви», який провели педагог-організатор Слободенюк Т.С. в тандемі з вчителем-класоводом Щуліпенко О.В.

Дружня, доброзичлива атмосфера семінару сприяла плідній і продуктивній роботі. Всі присутні отримали цікаву  та корисну інформацію. Педагоги висловили слова вдячності,всім, хто безпосередньо готував та втілював задуми у практику, а також всьому освітянському колективу, творчому,  дружньому, креативному.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень