A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Підведено підсумки виставки «Сучасна освіта Житомирщини – 2018»

Дата: 02.03.2018 15:37
Кількість переглядів: 2

                                                       

Багато талановитих педагогів працюють у закладах освіти громади. За роки роботи вони виробили свій власний стиль, для якого характерна  щира, непідробна любов до дітей, турбота про їх  всебічний розвиток, творче мислення і високий моральний дух. Вони мають власну методичну систему, яка викликає в учнів бажання вчитися, жити і працювати в класному колективі.  Про це свідчать презентації досвіду, які були представлені в рамках педагогічної виставки  «Сучасна освіта Брусилівщини – 2018».

На виставку було подано 53 роботи із 10 закладів загальної середньої освіти та 1 закладу дошкільної освіти у 8 номінаціях. Найбільше робіт представили Брусилівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (13) та Водотиївський НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ліцей» (10). Експертиза матеріалів показала, що переважна більшість робіт характеризуються новизною і актуальністю тем, різноманітні за тематикою, змістовні, вказують на постійний творчий пошук педагогічних колективів, відповідають державним освітнім стандартам, мають високий рівень естетичного оформлення і практичного спрямування.

За висновками журі 15 робіт було визнано кращими та подано на обласну виставку «Сучасна освіта Житомирщини – 2018». Із них 9 робіт відзначено дипломами обласної виставки.

Дипломами І ступеня нагороджені: Шкадюк Валентина Анатоліївна - заступник директора з навчально-виховної роботи, Саливон Оксана Василівна – педагог-організатор, Дубницький Петро Миколайович – учитель трудового навчання та креслення (Брусилівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1), Поліщук Любов Миколаївна – учитель української мови та літератури (Брусилівська гімназія ім.Г.О.Готовчиця), Косарчук Олена Миколаївна - учитель української мови та літератури (Осівецький НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ»).     

Дипломи ІІ ступеня отримали: Хоменко Ірина Станіславівна – учитель географії та основ здоров'я, Заєць Ольга Миколаївна – учитель фізики та інформатики(Осівецький НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ»), Журбенко Руслан Іванович – учитель фізики та інформатики (Приворотська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Дипломом ІІІ ступеня нагороджено  Кондратюк Світлану Вікторівну – вихователя Брусилівського ДНЗ.

Дякуємо  колективам навчальних закладів за участь у педагогічній виставці «Сучасна освіта - 2018». Нехай ніколи не згасає у Вашому серці та душі палкий вогонь творчого натхнення! Нехай щоденно Вас окрилює людське шанування і щира вдячність учнів, нехай примножаться Ваші успіхи та удачі!

Кіщенко Ю.Г., завідувач Брусилівським методичним кабінетом


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень