A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Майстер-клас по виготовленню новорічних прикрас

Дата: 17.12.2019 15:59
Кількість переглядів: 10

Група продовженого дня стає однією з провідних форм організації життєдіяльності молодших школярів. Допомогти дитині сформувати та реалізувати свій пізнавальний і творчий потенціал, соціально адаптуватися, навчитися плідно використовувати свій вільний час – є одним із головних завдань школи, що розв’язується за допомогою ГПД.

Тому 4 грудня 2019 року на базі ЦДЮТ «Мрія» відбувся майстер-клас для вихователів ГПД по виготовленню новорічних прикрас, який провели педагоги  Брусилівського ліцею №1 ім.І.І.Огієнка.

Стаднюк Р.І. розповіла і продемонструвала, як виготовити новорічний віночок із гілок хвойних дерев. Раїса Іванівна запропонувала вчителям разом зробити прикрасу та оздобити його.

Червонюк С.А. продемонструвала, як із звичайної електричної лампочки зробити креативну та цікаву ялинкову іграшку, використовуючи фарби та свою фантазію.

Учасники методичного об’єднання під керівництвом Радіонової  Н.А. виготовили чарівну сніжинку із вушних паличок.

Красуню-ялинку із паперу у техніці оригамі презентувала Ширма В.П. 

Огінець Г.М. разом із учасниками зібрання виготовили незвичайні сніжинки.

Вихователі отримали рекомендації та практичні навички щодо виготовлення новорічних прикрас. Цей семінар став не тільки плідною співпрацею вихователів ГПД громади, а й джерелом позитивного настрою!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень