A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Перемоги наших педагогів

Дата: 02.05.2018 16:11
Кількість переглядів: 5

            

Історично так склалося, що невід’ємною складовою освіти та виховання дітей і молоді є освіта позашкільна, покликана задовольняти потреби підростаючого покоління в інтелектуальному і фізичному розвитку та у професійній орієнтації.

Одним з напрямків позашкільної освіти сучасної України є туристсько-краєзнавчий, який бере початок ще з довоєнних часів ХХ століття у 50 роках.

24-26 квітня 2018 року в с. Дениші Тетерівської ОТГ (Житомирського району) відбулися 27 обласні змагання серед працівників освіти зі спортивного туризму та спортивного орієнтування. Змагання проводилися з метою популяризації спортивного туризму серед педагогічних працівників, навчання та підвищення інструкторської майстерності вчительських кадрів, обміну досвідом роботи туристських гуртків та проведення туристичних походів та змагань, підвищення спортивної майстерності.

Як завжди, наші педагоги не стояли осторонь. Команда сформувалася швидко і просто. Отож, Брусилівську об’єднану територіальну громаду представляли вчителі закладів загальної середньої освіти Брусилівщини та тренери-викладачі ДЮСШ, а саме: Номерчук Володимир Миколайович, Дубницький Петро Миколайович, Белінський Віктор В’ячеславович та  Кравчук Оксана Василівна.

Програма змагань включала в себе «Смугу перешкод» з техніки пішохідного туризму (змагання особисто-командні), змагання з техніки велосипедного туризму та спортивного туризму в заданому напрямку.

Дуже приємно, що наші викладачі, не зважаючи на несприятливі погодні умови та труднощі, які позапланово виникли у ході змагань, посіли  ІІ командне місце, показавши свій професіоналізм та витримку. І вкотре довели, що вони дійсно знаходяться на своєму місці. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень