A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Підсумки Еко-квесту "Наше полісся"

Дата: 13.06.2018 16:15
Кількість переглядів: 4

             

11 червня 2018 року освітяни Брусилівщини радо приймали у себе народного депутата України Павла Дзюблика.  Місце зустрічі було очевидним  - це Комунальний опорний загальноосвітній навчальний заклад «Брусилівська гімназія імені Г. О. Готовчиця», як команда-переможець Еко-квесту «Наше Полісся».  Нагадаємо, що даний Квест проводився в рамках заходів до Дня довкілля з 16 по 22 квітня 2018 року. Проходив він серед учнівських, педагогічних та батьківських колективів закладів загальної середньої освіти семи районів, а саме: Брусилівського, Хорошівського, Коростишівського, Малинського, Народицького, Радомишльського та Черняхівського. Загалом, до участі в конкурсі долучилося близько 100 шкіл. Його мета - зробити свою Малу Батьківщину кращою, щоб кожен міг пишатися нею і з гордістю говорити звідки він родом.

Заклади загальної середньої освіти Брусилівської селищної ради взяли активну участь в еко-квесті.  12 шкіл ОТГ зробили свої обійстя, і не тільки, чистими і затишними. Кожен з них намагався якнайкраще продемонструвати свою роботу, а її було виконано чимало: прибирання сміттєзвалищ,  окультурення водойм селища, насадження квітів та дерев, турбота про братів наших менших, а також широко розгорнута інформаційна кампанія. Жоден з учасників не залишився непоміченим.  

На зустрічі з директорами закладів загальної середньої освіти Брусилівської  селищної ради Павло Володимирович щиро подякував усім за пророблену роботу  зі своїми колективами, дбайливе і творче відношення до виконання завдань по тематичних днях, до охорони навколишнього природного середовища. Кожен навчальний заклад отримав Подяки від народного депутата за участь у Еко-квесті, а переможці, на додаток до Подяки,  ще й Почесну грамоту від Міністерства екології та природних ресурсів України.

Також за свою клопітку роботу школи отримають грошові призи: команда-переможець КОНЗ «Брусилівська гімназія ім.Г.О.Готовчиця» - 100 тисяч гривень, а всі інші учасники, які провели не меншу роботу,- 15 тисяч гривень.

Дякуємо Павлу Володимировичу, організаторам, а також всім тим, хто брав участь в такому чудовому конкурсі. І хочеться вірити в те, що мода на чисту природу в нашому селищі не буде швидкоплинною.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень