A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Виїзна нарада керівників закладів освіти Брусилівщини

Дата: 06.12.2018 16:35
Кількість переглядів: 6

03 грудня 2018 року  відбулася чергова виїзна нарада з директорами закладів загальної середньої освіти Брусилівської селищної ради, працівниками відділу освіти та спорту й методичним кабінетом.  Основними питаннями порядку денного стали:

  1. Організація і проведення районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2019».
  2. Стан дотримання норм трудового законодавства.
  3. Освіта для сучасності: європейські орієнтири позашкільної освіти (МАН України).

За сприяння народного депутата України Павла Дзюблика для всіх учасників наради було організовано  екскурсію до Верховної Ради України, де освітяни мали змогу дізнатися історію виникнення даної будівлі та цікаві подробиці із роботи  парламенту й народних обранців.

Зустрівшись із Павлом  Володимировичем, директори закладів освіти отримали відповіді на всі питання, які їх хвилювали, та почули такі потрібні для кожного слова підтримки і розуміння.

День був насиченим приємними сюрпризами і продовжувався він у компанії нашого видатного земляка, уродженця с. Водотиї, керівника Секретаріату Ради НБУ Павленка В.П. та начальника українського науково-дослідного інституту цивільного захисту, генерал-майора служби цивільного захисту України Кропивницького В.С.

Вирішивши всі нагальні питання, набравшись позитивних емоцій і вражень, втомлені, але з піднесеним настроєм,  працівники освіти Брусилівщини повернулися додому і вже з новими силами розпочали втілювати в життя свої амбітні ідеї.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень