A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Родинне свято "Мій тато – найкращий!" 

Дата: 04.06.2018 16:40
Кількість переглядів: 8

 

З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. А українська сім?я – це ще безліч традицій, культурних надбань, які ідентифікують саме українців як працелюбну, миролюбну, співочу націю, в якій повага до козацьких предків передається з покоління в покоління.

З метою утвердження незамінності сім’ї в житті дитини 11  травня 2018 року в Долинівському закладі дошкільної освіти "Ромашка" Брусилівської ОТГ відбувся семінар-практикум вихователів дошкільних груп з теми: «Співпраця з родиною». Вихователь Ярощук Наталія Василівна разом зі своїми вихованцями підготували та провели тепле родинне свято "Мій тато – найкращий»".

На свято були запрошенні вихователі закладів дошкільної освіти Брусилівської селищної ради та батьки, які стали активними учасниками конкурсів. До свята готувався кожен: вихователем складено цікавий сценарій, підібрано українські пісні, вірші про тата. Татусі з великим задоволенням брали участь у конкурсах, в яких їм потрібно було відгадати свою дитину за дотиком долоньки, за сказаним словом.

Під час проведення заходу всі відчули себе однією великою дружною родиною. Нехай же ці почуття підтримки і надійного плеча завжди будуть поруч, адже вони так необхідні, особливо у нинішній час.

Семінар-практикум пройшов дуже цікаво. В атмосфері дружелюбності та невимушеності вихователі познайомилися з темою семінару та переглянули цікаве родинне свято.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень