A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Екскурсія до Радомишля

Дата: 04.04.2018 16:40
Кількість переглядів: 4

З метою вдосконалення професійної майстерності, підвищення рівня загальної дидактичної та методичної підготовки педагогів 30 березня 2018 року відбувся виїзний семінар – практикум вчителів історії на тему: «Вивчення історії рідного краю». В ході якого педагоги ознайомились з історико-краєзнавчою спадщиною України.

Чудові враження освітяни отримали від мандрівки замком «Радомисль», де детальніше ознайомилися з його історією.

Замок знаходитсься між двох водоспадів у парку зі скульптурами 17-18 ст. Парк складається з декількох острівців, з’єднаних місточками.

Учасники семінару побували в музеї домашньої ікони, де налічується близько 5000 екземплярів. Особлива атмосфера була  в Богородичній залі,  але хотілося дізнатися про ці ікони ще більше. Незабутні враження від екскурсії в майстерню, де виготовляли папір за старовинними рецептами Києво-Печерської Лаври.

Сам замок зроблений з таким смаком, що просто подих захоплює від продуманості кожного куточка.

Виїзний семінар, який організували вчитель історії та адміністрація Хомутецької ЗОШ І-ІІІ ступенів сприяв підвищенню фахового, культурного та естетичного рівня освітян, впровадженню краєзнавства, як засобу реалізації принципів компетентнісного підходу в умовах оновлення змісту освіти. Хочемо висловити найтепліші слова вдячності за чудову та корисну екскурсію для вчителів історії .

 

З.М.Бажан, методист Брусилівського методичного кабінету


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень