A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Спортивні розваги до "Дня захисту дітей"

Дата: 05.06.2018 16:48
Кількість переглядів: 5

         

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ? прекрасне свято радості та надії. 

Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 

Міжнародний день захисту дітей є не тільки святом для самих дітлахів, він ще нагадує суспільству про необхідність їхнього захисту. Цього дня у багатьох містах світу проводяться різноманітні розважальні, ігрові та культурні заходи, присвячені дітям, і звісно ж за їхньої участі.

Цього року відділом освіти та спорту Брусилівської селищної ради спільно з Брусилівською ДЮСШ в парку «75 річчя Житомирської області», що знаходиться в нашому селищі, було проведено турнір Брусилівської ДЮСШ з паркового волейболу та «Олімпійський день бігу» серед юнаків та дівчат вікової групи 2002 р.н. та молодші присвяченого «Дню захисту дітей».

Дані змагання проводилися з метою пропаганди здорового, активного способу життя; підготовки та виявлення спортивних резервів; залучення молоді до регулярних занять фізичною культурою і спортом.

Спортивне свято розпочалося з  «Олімпійського дня бігу». Його учасниками стали учні КОНЗ «Брусилівська  гімназія імені Г.О. Готовчиця», Брусилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та Осівецького НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ». Юні спортсмени  показали справжню спортивну витримку, олімпійський азарт й прагнення досягти спортивних висот. Переможці були нагороджені грамотами  та заохочувальними призами.  Естафету спортивних заходів перейняв турнір Брусилівської ДЮСШ з паркового волейболу.  Серед дівчат та юнаків переможцями стали команди Осівецького НВК. Серед дорослих І місце за командою «Фізруки».

Заключним етапом даного свята став футбольний турнір між командами Брусилівської ДЮСШ та Малинської ДЮСШ, який завершився з результатом 1:3 на користь гостей.

День видався дуже емоційним та багатим на спортивні дійства. І не даремно всі ці заходи були приурочені до «Дня захисту дітей», адже діти –це наше майбутнє, а щасливим воно стане, коли молоде покоління буде здоровим. Всьому цьому і сприяє заняття спортом.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень