A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

В гостях у ДНЗ «Віночок»

Дата: 25.01.2018 16:51
Кількість переглядів: 4

                                                            

          Мотивовані й творчі педагоги є ядром діяльності закладу дошкільної освіти, а їхня професійна діяльність - одним із компонентів іміджу. Для професійного розвитку педагогів, вдосконалення фахової майстерності, формування творчого колективу однодумців  в закладах проводяться майстер-класи, семінари-практикуми, круглі столи. Спонукаємо і колективи закладів, і кожного педагога рухатися по траєкторії особистого та професійного зростання, займати лідерські позиції у своїй галузі.

          7 грудня 2017 року в Брусилівському садочку «Віночок» відбувся семінар-практикум на тему: «Використання нетрадиційних прийомів, методів та технік на занятті».

         Радо зустріли учасників семінару колектив ДНЗ «Віночок» на чолі із завідувачем Надією Анатоліївною Кириченко.

         У роботі семінару-практикуму взяли участь вихователі дошкільних навчальних закладів Брусилівської селищної ради та вихователь  дитячого садка Ставищенської сільської ради.

          Присутні мали нагоду обмінятися досвідом з колегами по використанню нетрадиційних методів, прийомів та технік на заняттях , зокрема на заняттях із фізичної культури та образотворчого мистецтва; переглянути сюжетне заняття із фізкультури за мотивами казки «Троє поросят» (середня група), яке провела вихователь Гончар Л.В. та заняття з малювання «Подорож до королівства Золотої рибки» (старша група), проведене вихователем Бабицькою Т.В.    

          Підбиваючи підсумки семінару, присутні відмітили високий методичний рівень вихователів ДНЗ «Віночок»,  які проводили практичні  заняття з дітьми, актуальність визначеної теми, показали свою зацікавленість, готовність до впровадження проголошених ідей та виконання поставлених завдань. Тому і семінар-практикум був спрямований на збагачення досвіду педагогів щодо використання методів і прийомів з розвитку креативних та творчих якостей у дошкільнят.

 

 

                              Н.М.Макаревич, методист методичного кабінету

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень