A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Зустріч лідерів

Дата: 05.03.2018 16:55
Кількість переглядів: 4

                                             

В останній зимовий день, на базі Попільнянської гімназії №1, відбулося чергове засідання обласної ради старшокласників. У даному заході взяли участь голова учнівського комітету ЦДЮТ «Мрія» Брусилівської селищної ради Петрівська Вікторія та керівник гуртків Кириченко Аліна Миколаївна.

 В рамках зустрічі було проведено засідання школи управлінської майстерності на тему: «Лідери – агенти змін». Програма передбачала виступи спікерів і лідерів учнівського самоврядування, тренінгові заняття та обговорення дискусійних панелей. Захід запам’ятався чудовими вокальними, танцювальними й театральними номерами у виконанні учнів  Попільнянської гімназії. Господарі засідання провели цікаву віртуальну екскурсію гімназією та представили гостям флешмоб на тему: «Мир над Україною». Учасники мали змогу споглядати  виступ соціального театру «Форум» та взяти участь у тренінгу «Ми команда». Також, неабиякий інтерес, викликала робота «Школа управлінської майстерності», яку продемонстрували представники з  м. Новоград – Волинський.

"Ізюминкою" зустрічі була надана можливість лідерам учнівського самоврядування відчути себе акторами в імпровізованих театральних сценах.  Тож додому всі поверталися з багажем нових знань та хорошим настроєм.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень