A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Фестиваль педагогічного досвіду

Дата: 02.04.2018 16:59
Кількість переглядів: 3

Проблема пошуку форм організації освітньої діяльності, які б забезпечували позитивний результат, завжди хвилювала педагогів. Кожен творчий педагог завжди шукає ті форми організації освітнього процесу, які є ефективними саме для тих дітей, із якими він працює зараз. Безперечно, цей пошук сприяє розробці, апробації та впровадженню у практику роботи інноваційних технологій, які і є гвинтиками у досить складному механізмі, який носить назву «освітній процес».

З метою презентації роботи педагогів закладів освіти Брусилівської селищної ради  з впровадження педагогічних інновацій, а також їх популяризації з 26 по 28 березня 2018 року на базі Брусилівської ЗОШ І-ІІІст №1проведено традиційний фестиваль педагогічної творчості для педагогів, які атестуються у 2018 році атестаційною комісією ІІ рівня. У рамках  фестивалю педагогічні працівники мали можливість представити інноваційні ідеї, авторські методики, технології, окремі методи, прийоми та форми роботи з дітьми, використовуючи інформаційно-комунікаційні технології.

Педагогічний фестиваль ще раз підтвердив, що серед педагогів  Брусилівщини багато талановитих, яскравих, творчих особистостей, які закохані у свою справу і роблять все для того, щоб навчання для дітей було  цікавим і успішним.

 

Ю.Г.Кіщенко, завідувач Брусилівським методичним


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень