A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

ЕКО-КВЕСТ ДЛЯ ДОШКІЛЬНИКІВ

Дата: 16.02.2020 22:20
Кількість переглядів: 8

Перед сучасною освітою стоїть завдання пошуку нових видів і форм організації методичної роботи з педагогами. Навчання має бути цікавим, розвивати самостійне критичне і творче мислення вихователів.

Методичний квест є однією із сучасних інтерактивних форм роботи з педагогічними працівниками, що сприяє підвищенню рівня професійної майстерності освітян. Так, у Брусилівському дошкільному навчальному закладі «Віночок» 12 лютого 2020 року  було організовано методичний еко-квест «Врятуємо планету» для дошкільних працівників Брусилівської громади, який провела вихователь Тюрменко Надія Миколаївна.

Педагоги під час квесту, об’єднавшись у 2 команди, і, рухаючись за певним маршрутним листом, відвідали станції, на яких виконували завдання:  відгадували жартівливі загадки, рятували навколишнє середовище від сміття та перевіряли свої знання щодо його сортування, визначали на нюх  різноманітні речовини, знаходили тварин, які схожі на рослин, рятували водойму від забруднення та спускали на воду квіти бажань.  За кожне правильно виконане завдання команди отримували частинки пазлу, які потім склали в цілу картинку. Наприкінці змагання гості мали змогу виготовити іграшки із покидькового матеріалу. Ігрові завдання викликали у дошкільників масу позитивних емоцій.  По закінченню заходу всіх запросили відвідати виставку робіт вихователів закладу.

Справжнім скарбом, котрий здобули учасники  квесту, стали набуті ними знання і практичні уміння, що сприятимуть підвищенню компетентності та професійному зростанню кожного педагога.

Щира подяка дружньому та творчому колективу Брусилівського ДНЗ «Віночок» за продуктивний, змістовний  та цікавий захід.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень