A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

В гостях у Приворотському ЗДО "Калинонька"

Дата: 01.03.2019 08:34
Кількість переглядів: 5

21 лютого 2019 року у Приворотському закладі дошкільної освіти «Калинонька» відбулося методичне об’єднання вихователів-дошкільників. Керівник закладу Бойко Тетяна Михайлівна провела екскурсію по садочку та поділилася планами на майбутнє.

Засідання розпочала методист Брусилівського методичного кабінету Макаревич Н.М., яка ознайомила із темою, завданням та планом роботи. Наталія Миколаївна розповіла, що дитинство -  це унікальний період у житті людини, адже саме в цей час формується її здоров'я, відбувається становлення особистості. Досвід дитинства багато в чому визначає доросле життя людини.

Формування у кожного вихованця активної життєвої позиції щодо власного життя та  безпеки, озброєння його знаннями та навичками безпечної поведінки вдома, на вулиці, у дитячому садку тощо, збереження та зміцнення здоров'я, формування правильного способу життя дошкіль­нят — одне з найактуальніших завдань роботи педагогічного колективу кожного закладу.

Під час практичної частини з учасниками семінару вихователь Вержанська Лариса Василівна  провела гру-квест «Здоров’я – найцінніший скарб». Розділившись на дві команди педагоги  познайомилися та почали працювати.  Вони називали складові  здорового способу життя, пригадувати приказки та прислів’я про здоров’я, відгадувати загадки про корисну їжу, грали в гру «Вірно чи ні» та малювали своє майбутнє. Закінчилося змагання вправою «Я бажаю …» та нагородженням медалями.

Учасники семінару не тільки змогли обмінятися досвідом, поділитися власними набутками, але й отримали позитивні емоції від спілкування.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень