A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Спортивний турнір з "ФУТЗАЛУ пам'яті ОЛЕКСАНДРА СТЕЛЬМАХА" серед школярів Брусилівської ТГ

Дата: 21.02.2022 09:03
Кількість переглядів: 103

НАЙКРАЩІ З КРАЩИХ ПАДАЮТЬ ВІД КУЛЬ, ГРУДЬМИ СВОЇМИ ЗЕМЛЮ ПРИКРИВАЮТЬ...

СУМНИМ НАБАТОМ В СЕЛАХ І МІСТАХ ЗВУЧАТЬ СЛОВА: «ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!»......

Саме такими словами у Хомутецькій ЗОШ I-III ст. учні, вчителі та побратими із сумом згадують свого земляка, захисника України, лейтенанта Олександра Миколайовича Стельмаха, якого забрали у вічність ворожі кулі 2 лютого 2015 року під час боїв за Піски біля Донецького аеропорту.

Народився Олександр 8 серпня 1990 р. у селі Радовель Олевського району на Житомирщині. Після навчання у Хомутецькій ЗОШ продовжив освіту в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного за спеціальністю «Комплекси, прилади та пристрої артилерійської розвідки». Був командиром взводу 95-ї окремої аеромобільної бригади. За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

За ініціативи адміністрації Хомутецької ЗОШ, підтримки ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "РІДНИЙ ДІМ - БРУСИЛІВЩИНА" та спільно із відділом освіти та спорту Брусилівської селищної ради було проведено спортивний турнір з "ФУТЗАЛУ пам'яті ОЛЕКСАНДРА СТЕЛЬМАХА" серед школярів Брусилівської ТГ. У заході прийняли участь 6 учнівських команд: юнаки 2006-2008 р.н.

Також на урочистій частині відкриття заходу були присутні побратими, воїни інтернаціоналісти та АТО, які подарували пам'ятні патріотичні подарунки для закладу.

За підсумками гри результати наступні:

1 місце - команда Хомутецької ЗОШ.

2 місце - команда Лазарівської гімназії.

3 місце - команда ліцею ім.Г.О. Готовчиця.

4 місце - команда Ставищенської гімназії.

5 місце - команда ліцею 1 ім. І.І. Огієнка.

6 місце - команда Водотиївського ліцею.

Вічна пам'ять Герою-захиснику, який віддав своє життя за спокій у наших оселях та мир у країні. Низький уклін за відданість Україні та її народу.

Слава Героям і наша вічна пам'ять!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень