A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Кубок з волейболу пам'яті вчителів фізичної культури

Дата: 27.02.2018 09:38
Кількість переглядів: 6

                                  

Час невпинно біжить. Та пам’ять і серце повертають нас, дорослих людей, у роки юності. І усі ми часто згадуємо свою школу і вчителів… Школа починається саме з учителя. Який він, такою стає й школа, поріг котрої дитина переступає. Обираючи професію вчителя за покликом серця, справжній педагог усе життя працює над собою. Адже потрібно мати такт у взаєминах з учнями і колегами, високі моральні якості, любити свою справу. І бути вихователем, до якого б тяглися дитячі серця, аби школа стала для учнів справді другою домівкою…

Саме таких СПРАВЖНІХ вчителів фізичної культури  цього року 24 лютого згадувала наша спортивна громада. Цього дня відбувся Кубок з волейболу пам’яті вчителів фізичної культури Брусилівської селищної ради. Спортивний зал Морозівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів радо зустрів 5 волейбольних команд із с. Привороття, с. Осівці (НВК) та с.Осівці (дорослі), с. Морозівка «Світло Євангелії» та збірну команду вчителів фізичної культури «Фізрук».

З вітальним словом виступив начальник відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради Чмуневич Микола Ілліч, який звернувся до присутніх словами В.О. Сухомлинського, що «програми в усіх школах одні й ті ж, підручники однакові, але школи різні, тому що різні вчителі. Школа — це передусім учитель. Особистість учителя — наріжний камінь виховання». Такими ж вчителями, які пройшли довгий шлях, сповнений радощів і смутку, труднощів та випробувань, перемог та поразок, успіхів та розчарувань були  Радченко І.В., Галенчик В.М. та Бортнійчук В.В.  Саме в пам'ять про них і розігрувався даний Кубок з волейболу.

У напруженій боротьбі місця розподілилися наступним чином:

1 місце заслужено отримала команда вчителів фізичної культури «Фізрук», показавши, що недаремно обрали свою професію;

2 місце  за волейболістами із с. Привороття;

3 місце у напруженій боротьбі виборола команда із с. Осівці (дорослі).

Хочеться сказати слова вдячності спонсорам, які допомогли в організації спортивного свята: ФОП Компанцю М.А., Генеральному директору  ТОВ «Агрофірма Брусилів» Варенику С.О., Директору ТОВ «Файдал УА» Хоменку С.М., голові районної організації Профспілки працівників освіти і науки Дудіну Д.О., ПП Заїці В.С., ПП Кузьмічу І.Г., ПП Болесті А.І.

Спортивне свято вдалося на славу. Змагання пройшли в теплій, дружній атмосфері. З піднесеним емоційним настроєм учасники та гості заходу покидали спортивне свято.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень