A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

І тур конкурсу "Вчитель року - 2020"

Дата: 27.11.2019 09:48
Кількість переглядів: 3

Учитель — це не тільки людина, яка викладає свій предмет для учнів, а той, хто наполегливо йде до вершин професіоналізму, щоб власним прикладом навчати і виховувати молодь.  Зростання професійної активності педагогів відбувається через участь у конкурсах фахової майстерності, що активізує їх творчий пошук.

Тому 26 листопада 2019 року на базі Брусилівського ліцею ім.Г.О.Готовчиця відбувся І (зональний) тур конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Зарубіжна література».  Брусилівщину представляли вчитель Брусилівського ліцею №1 ім.І.І.Огієнка Брусилівської селищної ради Гарізан Наталія Вікторівна та вчитель Водотиївського ліцею Брусилівської селищної ради Щуліпенко Майя Василівна. Також учасником в даній категорії була Дорошенко Тетяна Сергіївна вчитель Кошарищенської гімназії Глибочицької сільської ради. Конкурсанти змагались у таких випробуваннях: “Тестування з фахової майстерності”, “Практична робота”,  “Майстер-клас” та “Методичний практикум”.

Конкурс був нелегким, вимагав багато зусиль, уміння й натхнення. Та ще важче було членам журі визначити кращих із кращих. Бо для кожного з них школа – це життя, а вчительський талант – це насамперед, покликання і невтомна праця, що не може звершитись в якійсь єдиній миті.

За рішенням журі переможцем стала Майя Щуліпенко, вчитель Водотиївського ліцею Брусилівської селищної ради.

Вітаємо Майю Василівну та бажаємо натхнення, поміркованості, професійного хисту та перемоги в ІІ турі фахового конкурсу.

Висловлюємо подяку директору Брусилівського ліцею ім.Г.О.Готовчиця Нікітчину О.Ю. та колективу закладу за допомогу в організації конкурсу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень