A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Гімназіада 2019/2020 н.р «Волейбол (дівчата)»

Дата: 16.12.2019 10:55
Кількість переглядів: 5

Не зважаючи на відносно не довгу історію, наразі волейбол надпопулярна гра серед командних видів спорту. У світі за рейтингом волейбол поступається лише футболу. Тому саме такий популярний, цікавий вид спорту як волейбол і для нашої Брусилівській ОТГ є одним з наймасовіших засобів фізичного виховання, який входить у регламент Гімназіади 2019/2020 н.р. Великий вибір фізичних вправ i методів їх застосування, що складають зміст волейболу, дозволяє цілеспрямовано впливати на розвиток всіх основних функцій організму залежно від рухових можливостей тих, хто ним займається. Великий діапазон використання засобів i методів волейболу робить його доступним як для школярів так і для старшого населення громади.

Волейбольні змагання серед дівчат пройшли 13 грудня у спортзалі Брусилівського ліцею імені Г.О. Готовчиця. Результати переможців слідуючі

 

1 місце – команда Лазарівського НВК «ЗНЗ I-III ст.-ДНЗ»

2 місце – команда Брусилівського ліцею імені Г.О. Готовчиця

3 місце – команда Брусилівського ліцею №1 імені І.І. Огієнка

 

Вітаємо команди! Волейбол тим і приваблює мільйони людей, що не важливо де, не важливо чим, байдуже в якому складі грати. Головне натягнута сітка, група однодумців і всепоглинаючий азарт, який і робить цю гру з м’ячем єдиною і неповторною ось вже 130 років.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень