A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Тренінг по впровадженню проекту «Впевнений старт»

Дата: 03.05.2018 11:16
Кількість переглядів: 6

Дошкільна освіта – обов’язкова первинна складова частина безперервної освіти в Україні, спрямована на забезпечення різнобічного розвитку дитини дошкільного віку відповідно до її задатків, нахилів, здібностей, індивідуальних психічних та фізичних особливостей, культурних потреб, набуття дітьми життєвого досвіду, вироблення умінь та навичок, необхідних для подальшого навчання.

26 квітня 2018 року в приміщенні Брусилівської гімназії ім.Г.О.Готовчиця відбувся тренінг по впровадженню проекту  «Впевнений старт» для вихователів закладів дошкільної освіти Брусилівської громади, в якому взяли участь 13 вихователів .

Метою заходу було ознайомлення учасників з концепцією, змістом та методикою роботи за програмно – методичним комплектом «Впевнений старт». Учасники тренінгу ознайомилися з особливостями  програми, отримали пояснення щодо використання навчально-методичного забезпечення до неї. Було відпрацьовано алгоритм організації  життєдіяльності дітей старшого дошкільного віку, та відмічено значні переваги програмно-методичного комплекту «Впевнений старт», такі як: можливість працювати педагогам різного кваліфікаційного рівня, сучасність інформації, залучення до освітнього процесу батьків, естетичне оформлення матеріалу, та наявність порталу.

Учасники тренінгу були вдячні за можливість навчитися та долучитися до створення єдиної команди висококваліфікованих фахівців, які перетворять дитячі садки на комфортні заклади дошкільної освіти, де кожен малюк отримає впевнений старт у доросле шкільне майбуття!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень