A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Завітала в гості золота осінь

Дата: 21.11.2018 11:49
Кількість переглядів: 3

 

Непомітно, але впевнено крокує своїми володіннями осінь. Вона хазяйнує скрізь куди не глянеш: у лісах, садах,на полях. Струшує додолу жовте листя, дарує щедрі дарунки полів та садів. І хоч нам трохи сумно за літом, проте красуню-осінь ми зустрічаємо з трепетом в душі. І не дивно, адже щедра осінь зачаровує нас своєю красою, пригощає дарами, бо багата на врожаї.

Не обійшла своєю щедрістю, теплотою осінь і нашу Брусилівську громаду. Нещодавно в закладах дошкільної освіти відбулися ранки до свята Осені.

Усі діти із задоволенням співали пісні, розказували віршики, грали веселі ігри, танцювали запальні таночки, прославляючи осінь за її красу та врожаї. Завітала до вихованців і сама винуватиця свята - щедра Осінь, яка розважала малят іграми та загадками, а на завершення вона усіх почастувала своїми  щедрими дарами

Вже стало традицією проводити виставки осінніх робіт дітей та батьків. В цьому році вона була особливо яскравою, різнобарвною та насиченою, відповідно і пройшла під назвою "Барви золотої осені". Кожна родина проявила творчість, неповторність та індивідуальність, використовуючи не тільки дари матінки - природи, а й підручні матеріали. В результаті всі поробки - це справжні витвори мистецтва. 

Свято пройшло в гарному настрої, в доброзичливій атмосфері та під бурхливі оплески батьків і запрошених гостей.

Хочеться сказати велике спасибі всім батькам, які проявили творчість та прийняли участь в цьому яскравому заході!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень