A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Екскурсія до Державного музею авіації ім. О.К. Антонова

Дата: 05.12.2019 11:59
Кількість переглядів: 3

На сучасному етапі модернізація освітнього процесу покликана сприяти формуванню та розвитку творчої особистості, яка спроможна повноцінно реалізуватися в житті. 

Тому, 20 листопада 2019 року вчителі математики та фізики відвідали Державний музей авіації ім.О.К.Антонова, що знаходиться в м.Києві.

Це є наймолодшим і, в той же час, найбільшим історіко-технічнім музеєм країни. На території площею 20 гектарів зібрано понад 70 експонатів: пасажирських та навчально-тренувальних літаків, винищувачів, ракетоносців, вертольотів. Під час екскурсії педагоги Брусилівщини дізналися цікаві історичні факти про літаки, гелікоптери та українську авіацію. Освітяни мали можливість побувати всередині деяких літаків. Серед них президентський борт Ту-134, Ту-154, вертольоти Мі-26 і Мі-8. Вчителі не лише прогулятися по салону, а також зайшли у кабіну пілота і навіть посиділи за штурвалом. Також учасники зібрання побачили літак, на якому літав Леонід Биков в кінофільмі «В бій йдуть одні старі».

Хочемо висловити слова вдячності вчителю математики та фізики Морозівської ЗОШ І-ІІІ ст. Берднікову Сергію Леонідовичу  за цікавий організований захід та сподіваємось, що кожен семінар буде залишати стільки ж нових та приємних вражень.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень