A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Кубок з волейболу пам'яті Героя Радянського Союзу Г.М. Москальчука

Дата: 14.03.2018 12:02
Кількість переглядів: 8

                                                

Хто не знає свого минулого,той не вартий майбутнього.

М.Рильський

Знати і пам'ятати історію своєї держави і недопустити повторення цих страшних подій повинен кожен. Український народ за свій вік страждав від безлічі утисків. Однією з трагедій,яка пронеслася чорним крилом по нашій землі, була Велика Вітчизняна Війна. Тисячі наших земляків пройшли через це пекло. Багато хто не повернувся до своїх домівок але пам'ять про них буде вічною у наших серцях. 

Сьогодні ми з гордістю згадуємо наших земляків, зокрема, Героя Радянського Союзу Москальчука Григорія Мартиновича. І в світлу пам'ять про нього 10 березня 2018 року в його рідному селі Осівці відбувся  Кубок з волейболу.

Цього дня в стінах Осівецького НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» було дуже людно. На змагання прибуло сім волейбольних команд, а саме: с. Осівці (дорослі), Осівці НВК, с. Привороття, с. Привороття «Січ», Цегельня  «Сурикати», Брусилів 1, збірна команда вчителів фізичної культури «Фізрук».

Місця розподілилися наступним чином:

1 місце у нелегкій боротьбі завоювала команда із с. Привороття;

2 місце заслужено отримала команда із с. Осівці (дорослі);

3 місце у напруженій боротьбі виборола команда Брусилів 1.

Переможцям були відзначені грамотами та отримали грошові винагороди. Хорошими і корисними подарунками стали волейбольні сітки та м’ячі, які вручив начальник  відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради Чмуневич Микола Ілліч .

Вітаємо переможців та дякуємо всім командам-учасницям Кубку з волейбол упам'яті Героя Радянського Союзу Г.М. Москальчука. Бажаємо їм подальших високих результатів та успіхів у наступних іграх.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень