A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

День працівників освіти

Дата: 11.10.2019 12:35
Кількість переглядів: 2

7 жовтня в Брусилівському селищному Будинку культури було дуже людно, у повітрі витав святковий та радісний настрій.  День працівників освіти…

Це свято людей, які творять майбутнє, адже всі професії від вчителя, а вчитель – професія від Бога.

Цей день є особливим для освітян, серед яких керівники навчальних закладів, учителі, вихователі, керівники гуртків, адміністративно-господарський, навчально-допоміжний персонал, робітники та службовці установ освіти. Всі вони мають із упевненістю дивитись у майбутнє, відчувати підтримку держави. Це природно, бо лише в щасливих освітян вихованці також щасливі.

У головному залі селища зібралися кращі вчителі ОТГ. Зі сцени линули слова вітань від селищного голови В.В. Габенця, першого заступника голови райдержадміністрації Ненюка О.О., секретаря селищної ради Волошенко А.А., начальника відділу освіти та спорту Чмуневича М.І.

Вже традиційно  світочі освіти отримали відзнаки, а саме: грамоти відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради за сумлінну працю, вагомий професійний внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, за унікальний вчительський талант та з нагоди Дня працівників освіти. Також грамотами Брусилівської селищної ради, відділу освіти та спорту і грошовими сертифікатами були нагороджені вчителі, що підготували дітей, які перемогли в обласних етапах Всеукраїнських олімпіад, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, конкурсу ім.Петра Яцика. Не залишилися без уваги освітяни, які все своє життя поклали на те, щоб виховати та навчити нових лікарів, вчителів, пожежних, поліцейських, суддів, економістів, технологів, працівників ІТ-технологій і просто хороших людей. Грамоти, сертифікати, подарунки та слова вдячності линули тим, хто цьогоріч пішов на заслужений відпочинок. 

А хороші емоції для всіх присутніх дарували учні та вчителі Морозівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Особлива подяка ведучим святкової програми Гамерник Оксані Володимирівні, Слободенюк Ользі Миколаївні та центру дитячої та юнацької творчості «Мрія», які зробили цей день таким яскравим та незабутнім.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень