A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

ДЮП

Дата: 18.04.2019 12:57
Кількість переглядів: 6

17 квітня 2019  року в стінах КОЗНЗ «Брусилівська гімназія ім.Г.О.Готовчиця» відбувся селищний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

Проведення даного фестивалю – це не тільки демонстрація знань правил безпечної поведінки, навичок діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, формувань у дітей поваги до професії рятувальника, а й розвитку та прояву особистих творчих здібностей підлітків, популяризації серед молоді здорового й активного способу життя, формування навичок збереження  навколишнього середовища, розкриття творчих здібностей та  організації змістовного дозвілля школярів, культурних і  естетичних смаків, залучення батьківської, педагогічної та творчої громадськості до роботи із дітьми у цьому напрямі.

На жаль, переможцями не могли бути всі. За результатами оцінок журі місця розподілилися наступним чином:

1 місце –  команда КОЗНЗ «Брусилівська гімназія ім.Г.О.Готовчиця» «Вадим та запальнички» ;

2 місце – команда Осівецького НВК «ЗНЗ І-ІІІст.- ДНЗ» «Вогник»;

3 місце – команда КОЗНЗ «Водотиївський НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ліцей» «Запальні зірки».

Переможці були нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

За участь у фестивалі подяками Брусилівського районного сектора Управління ДСНС України у Житомирській області й відділу освіти та спорту  Брусилівської селищної ради були нагороджені команди «Рятівник» Приворотської ЗОШ І-ІІІ ст., «Запальні дівчата» Хомутецької ЗОШ І-ІІІ ст., «Блискавка» Лазарівського НВК «ЗНЗ І-ІІІст.- ДНЗ»., «Палаючі серця» КОЗНЗ «Брусилівська ЗОШ І-ІІІ ст.№1», Соловіївська ЗОШ І-ІІІ ст., «Нон-Стоп» Морозівської ЗОШ І-ІІІст.

Приємно відмітити, що з кожним роком виступи  команд стають кращими й оригінальнішими, по-своєму яскравими, неповторними та цікавими. Молодь мала можливість не лише проявити свої знання, вміння та навички, але й поспілкуватися з однолітками, поділитися досвідом, дізнатися багато нової інформації.

Незважаючи на те, ким діти стануть у майбутньому, вони вже ніколи не забудуть правила безпеки та будуть вміло застосовувати їх у подальшому житті. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень