A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Обласний фестиваль "Мама, тато, я – спортивна сім’я"

Дата: 04.04.2018 13:15
Кількість переглядів: 5


В п'ятницю, 30 березня 2018 року, у Житомирі відбувся обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я», в якому взяли участь сім’ї-переможці з міст, районів, ОТГ Житомирської області. 

           

У фестивалі брали участь переможці районних, селищних та міських етапів змагань. Склад команди: 3 особи (батько, мати, дитина 2008-2010 р.н.). Брусилівську ОТГ представляла сім’я Кирякових з Дивина, яка перемогла в селищному етапі даного конкурсу.

Змагання проводилися у незвичній формі. Учасники мали позмагатися у вправності з боулінгу. Для когось це було вперше, для інших – вже звичною справою.   Але, безсумнівно, задоволення від гри отримав кожен.

Даний фестиваль покликаний привернути увагу громадськості до проблем формування родинних традицій, до занять фізичною культурою та спортом, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім’ї, шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей, а також спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом. Тож місія змагань, обєднання сім’ї за допомогою спорту, виконана. Всі учасники отримали масу позитивних вражень та емоцій.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень