A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Безпека на дорозі – безпека життя!!!

Дата: 08.10.2019 13:32
Кількість переглядів: 5

Життя людини має дуже велику цінність. А безпека на дорозі – це і є, насамперед, безпека життя. В усіх країнах світу дітям розповідають про те що ніколи не можна порушувати правила дорожнього руху, тому що поведінка на дорогах - показник культури людини.

Тому, протягом вересня у закладах дошкільної освіти Брусилівської селищної ради проходив місячник безпеки руху «Увага, діти на дорозі!». В рамках цього місячника в ЗДО пройшли профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху.  Головною метою місячника є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.  До проведення заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму залучилися працівники закладів, вихованці, батьки  – всі ті, кому небайдуже збереження дитячого життя на дорозі.

Педагогічні колективи дошкільних закладів у рамках місячника безпеки дорожнього руху підготували та провели для вихованців різноманітні заходи: заняття, спостереження, бесіди, читання художніх творів, проведення рольових, дидактичних, рухливих та спортивних ігор, вікторини, естафети, спрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я і життя. Цікаво та доступно педагоги створювали реальні, життєві ситуації на ігровому майданчику зі світлофором, пішохідною зеброю, машинками, самокатами, візочками та ляльками і пропонували дітям знайти правильний вихід з неочікуваної ситуації. Граючись діти засвоювали правила поведінки на вулиці та дорозі основні дорожні знаки та сигнали світлофора.

Також цікаво пройшла зустріч дітей з працівниками Управління патрульної служби. А після цікавої бесіди працівники поліції показали дітям службовий автомобіль із спеціальними засобами, з якими вони працюють та дали можливість малечі відчути себе справжніми патрульними.

В усіх закладах було оновлено батьківські куточки яскравим інформаційним матеріалом, зроблено добірки дитячої літератури, розроблено рекомендації, які допоможуть батькам в навчанні дітей безпеки руху.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень