A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Методичне зібрання вчителів історії

Дата: 10.12.2019 14:00
Кількість переглядів: 4

З метою вдосконалення професійної майстерності, підвищення рівня загальної дидактичної та методичної підготовки педагогів 3 грудня 2019 року на базі Соловіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся  семінар-практикум учителів історії.

На порозі навчального закладу гостей зустрічала  директор Ногачевська Людмила Василівна, яка провела екскурсію по школі та побажала успіхів у роботі.

Методичне об’єднання розпочався відвідуванням уроку в 11 класі. Вчитель історії, Паланичка Микола Іванович, провів цікаве та змістовне заняття на тему:  «Україна в умовах десталінізації». Під час заходу діти активно обговорювали найважливіші події 1954-1964 р., державних діячів та історичне значення даного періоду.

По закінченню вчителі обговорили та проаналізували заняття. Як показує практика, семінари це не тільки  показ уроку, це обмін досвідом, це професійне спілкування, це вирішення проблем, це допомога колег, це взаємообмін педагогічними новинками.

Хочемо висловити щирі слова вдячності учням, вчителям і адміністрації школи за організовані заходи для вчителів історії.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень