A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Спортивне орієнтування ОТГ Брусилів

Дата: 04.10.2019 14:13
Кількість переглядів: 5

Відповідно до Положення про проведення відкритого чемпіонату Брусилівської ДЮСШ  зі спортивного орієнтування, з метою збільшення  рухової активності та відбору кращих спортсменів для участі у змаганнях вищого рівня, 02 жовтня  2019 року проведено відкритий  чемпіонат  зі спортивного орієнтування серед закладів загальної середньої освіти.

Варто повідомити, що  Спортивне орієнтування – це вид спорту, суть якого полягає в орієнтуванні на місцевості за допомогою карти та компаса та найшвидшого знаходження заданих контрольних пунктів. Спортивне орієнтування як вид змагання започатковане у Скандинавії, як елемент підготовки Збройних Сил з 1895 року. Такий спорт досить складний вид, в якому для досягнення високого результату необхідно в рівній мірі володіти всіма компонентами: фізичною, технічною, тактичною, психічною та інтегральною підготовленістю.

Відмітимо, що наші спортсмени ОТГ Брусилова проявили такі якості підготовки на досить високому спортивному рівні. За підсумками змагань маємо слідуючі рейтингові показники:

1 місце – Брусилівський ліцей №1 імені І.І. Огієнка.

2 місце – Лазарівська НВК «ЗНЗ I-III ступенів» - ДНЗ.

3 місце – Приворотська ЗОШ I-III ступенів.

3 місце – Водотиївський ліцей.

Ми вітаємо Брусилівський ліцей №1 імені І.І.Огієнка з перемогою. Зазначимо, що учні закладу відвідують відділення спортивного орієнтування у Брусилівській ДЮСШ під керівництвом Дубницького Петра Миколайовича.  Вони ж 10-11 жовтня будуть представляти Брусилівську ОТГ на 35-му Чемпіонаті зі спортивного орієнтування у смт. Попільня.

Бажаємо нашим спортсменам нових перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень