A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Подяка депутату

Дата: 30.05.2019 14:28
Кількість переглядів: 20

    

Діти - наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх - святий обов’язок сім’ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна - сильна і красива! Тільки тоді ми будемо рости здоровими, впевненими та щасливими у прийдешньому дні, будемо навчатися на благо України.

Всі ми чудово знаємо і вже багато разів чули про те, що освітня галузь є однією із найзначиміших. Що витрат на неї, зрозуміло ж, завжди найбільше. Але, мало хто розуміє, що найкраще вкладати кошти в майбутнє, а саме в дітей.

Адже не тільки компетентні педагоги створюють сприятливі умови для якісної освіти в сучасних школах, але й велике значення має комфортність перебування учасників навчально-виховного процесу у стінах школи.

Світло, тепло і затишок шкільного дому – це одна з передумов якісного навчання.

І не дивно, що нині Народний депутат України, а колись – звичайний вчитель Павло Володимирович Дзюблик, так турбується про те, щоб наші діти навчалися у кращих умовах.

Впродовж 2015 -2018 років за сприяння Павла Володимировича наша громада отримала величезну фінансову допомогу для закладів освіти.

 В приміщеннях КОЗНЗ “Брусилівська гімназія імені Г.О.Готовчиця”, Морозівської ЗОШ I—III ст., Хомутецької ЗОШ I—III ст. та  Лазарівського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.- ДНЗ» більшість класних кімнат та коридорів були зі старими вікнами, що пропускали холод та не забезпечували достатню кількість світла. Вони погано зберігали тепло та не захищали від вітру, коридорами постійно гуляли протяги. Та завдяки сприянню Народного депутата на дані навчальні заклади було виділено кошти у сумі 1245,734  тис.грн.  для заміни вікон та дверей на металопластикові.

Педагог не може в повній мірі подати навчальний матеріал, не маючи якісного матеріально-технічного обладнання. Все це чудово розуміє і Павло Володимирович, як людина, що пропрацювала значну частину свого життя у школі. З його допомогою багато навчальних закладів Брусилівщини, а саме: Хомутецький ЗДО «Малятко», Новоозерянський ЗДО «Мрія», Водотиївський ЗДО «Сонечко», КОЗНЗ «Брусилівська гімназія ім. Г.О. Готовчиця», Соловіївська ЗОШ І – ІІІ ступенів, КОЗНЗ «Водотиївський НВК«ЗОШ І-ІІ ступенів – ліцей», ЛазарівськИЙ НВК«ЗНЗ І-ІІІ ст.- ДНЗ» оновили свою комп’ютерну, побутову та мультемедійну техніку  на загальну суму 109 тисяч гривень.

Зігріті теплом стали учні та колективи Новоозерянської загальноосвітньої школи І ступенів та Пилипонської загальноосвітньої школи І ступеня , адже там здійснено технічне переоснащення котельнь, на що було виділено 370 тисяч гривень.

Щасливими власниками нових меблів стали колективи КОЗНЗ «Брусилівська гімназія ім. Г.О. Готовчиця», Брусилівського ЗДО «Віночок», Морозівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Осівецького НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.- ДНЗ», Дивинського ЗДО «Вишенька», Дивинської ЗОШ І ступеня на суму 160 тисяч гривень.

Також Павло Володимирович не забув і про дозвілля дітей Брусилівщини. Тепер дошкільнята Скочищенського ЗДО «Ромашка» можуть радісно гратися на сучасному дитячому майданчику, а молодь селища вже відшліфовує свої спортивні вміння на вуличних тренажерах, які розміщені на території КОЗНЗ «Брусилівська ЗОШ № 1».

Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. В народі говорять, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

Брусилівська дитячо – юнацька спортивна школа  завдяки Павлу Дзюблику оновила інвентар та  спортивне обладнання, а центр дитячої та юнацької творчості «Мрія» отримав нові предмети довгострокового користування для використання в гуртковій роботі у сумі 200 тисяч гривень.

Звичайно, не можна забувати про креативний підхід та турботу про навколишнє середовище Народного депутата України. Чудовим поштовхом для покращення екологічної ситуації Брусилівщини став Еко-квест «Наше Полісся» в якому взяли участь майже всі заклади загальної середньої освіти ОТГ, за що й отримали у винагороду не тільки чисті шкільні подвір’я, водойми, нові зелені насадження, а й значну грошову підтримку. Кожну колективу було виділено по 15 тисяч гривень для придбання необхідного обладнання для своєї школи, а переможцю, КОЗНЗ «Брусилівська гімназія ім. Г.О.Готовчиця», - 100 тисяч гривень для придбання комплекту звукового обладнання, комплекту мультимедійного обладнання, фотоапарату та комп’ютерної техніки.

Шовний Павле Володимировичу, Ваша підтримка - свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти України та Брусилівщини зокрема.

Добрі справи не залишаються непоміченими - вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров'я, динамічно розвиватися, не втрачаючи завойованих позицій і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень