A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Інклюзія від А до Я

Дата: 30.10.2019 14:33
Кількість переглядів: 2

Керуючись спільним наказом відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради та КУ «Брусилівський інклюзивно-ресурсний центр»  № 37-о/248-овід 15.10.2019 року «Про організацію та проведення серії семінарів з питань інклюзивного навчання в закладах загальної середньої та дошкільної освіти» та з метою методичної допомоги педагогам закладів освіти щодо особливості організації інклюзивного навчання, надання психолого-педагогічної допомоги дітям з особливими освітніми потребами в 2019-2020 навчальному році, 29 жовтня 2019 року фахівці Брусилівського інклюзивно-ресурсного центру провели семінар-практикум для керівників закладів дошкільної освіти, в яких створені інклюзивні групи, а також асистентів вихователів та асистентів вчителів на тему : «Нормативно-правова база інклюзивного навчання. Команда психолого-педагогічного супроводу в закладах освіти. Індивідуальна розвитку дитини з ООП».

Під час обговорення учасниками робочих питань було відмічено дієвість інклюзивної форми навчання за умови активної співпраці педагогів, батьків та фахівців інклюзивно-ресурсного центру, а також важливість виявлення поваги до відмінності дітей, забезпеченні рівноправності в освіті всіх дітей, дотриманні інтересів, враховуючи особливості кожної окремої дитини.

Сподіваємося, що висвітлена інформація з питань інклюзії позитивно вплине на освітній процес особливих дітей та допоможе в роботі педагогам.

Дякуємо за активну роботу учасникам семінару та ЦДЮТ «Мрія» за люб’язно надане приміщення для його проведення. Сподіваємося і надалі на спільну продуктивну співпрацю!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень