A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Зимовий спорт в гімназії

Дата: 26.01.2018 15:25
Кількість переглядів: 7

     

          Коли покриті іскристим снігом дерева таємничим чином перетворюють навколишній світ на казку - не дуже хочеться весь день проводити в чотирьох стінах. Хорошою альтернативою цьому в школі є проведення уроків фізкультури на вулиці, зокрема, катання на лижах.

        Лижі добре впливають на здоров’я, зміцнюють імунітет, розвивають швидкість рухів і координацію, відмінно розробляють м’язи. До того ж, заняття проходять на свіжому повітрі.  

        Цей вид спорту включає в себе бігові рухи з ходьбою,  поєднує комплект загартовуючих процедур. З допомогою таких уроків можна навчитися правильно дихати. Крім того, лижі здатні приносити справжнє задоволення, а уроки містять елементи ігор і змагань. Такі заняття відмінно заповнюють потреби дітей на свіжому повітрі та сонячному світлі в зимові місяці. Це не тільки корисно для настрою і підтримки в тонусі, але і сприяє постачання організму вітаміном D3.

         Звичайно ж, щоб навчитися кататися, треба чітко дотримуватися інструкцій вчителя. І напевно, перші кроки супроводжуватимуться падіннями, та будуть виглядати незграбно. Але терпіння, праця та допомога й поради педагога дозволять  підкорити не одну «трасу».

          От і учні КОНЗ «Брусилівська гімназія імені Г. О. Готовчиця» вчаться кататися на лижах під чуйним керівництвом досвідчених вчителів.  Діти весело та приємно проводять час, отримають масу позитивних емоцій, а головне - зміцнюють своє здоров’я й покращують фізичну підготовку.

А.Л.Іонченко, головний спеціаліст відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень