A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Формувальне оцінювання на уроках англійської мови в початковій школі

Дата: 04.03.2020 16:00
Кількість переглядів: 60

Учитель, який хоче мати високі результати навчання, повинен знати способи пізнання своїх учнів і закладати це в основу організації спільної діяльності педагогів та школярів на уроці.

Саме тому 3 березня 2020 року на базі ЦДЮТ «Мрія» відбувся тренінг для вчителів англійської мови з теми: «Формувальне оцінювання на уроках англійської мови в початкових класах», який провела вчитель Осівецької гімназії Ненюк Олена Борисівна. Учасники семінару із самого початку стали активними учасниками заходу. Методичне об’єднання розпочалося із вправи «Знайомство», де освітяни згадали роки навчання в школі чи виші та озвучили цікаві факти пов’язані з оцінками чи оцінюванням. Після цього, пригадуючи англійські прислів’я, педагоги сформулювали правила роботи в групі та написали свої очікування від співпраці. Продовжився семінар цікавою презентацією про формувальне оцінювання під час якого учасники поділилися на дві групи. Вони презентували плюси та мінуси формувального оцінювання.  Також вчителі англійської мови переглянули інформаційні слайди щодо ЗНО та розглянули зразки завдань і перевірили свої передбачення щодо правильності їх виконання. Закінчився тренінг вправою «Поле вражень», де учасники зібрання поділилися своїми враженнями.

Всі учасники семінару висловлюють слова вдячності вчителю англійської мови Осівецької гімназії Ненюк Олені Борисівні за якісно організований, надзвичайно продуктивний семінар.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень