A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Обласна виставка-конкурс «Осінні фантазії»

Дата: 29.10.2018 16:03
Кількість переглядів: 3

                               

       Осінь завжди зачаровує серце людини незбагненністю кольорів і відтінків, а ще дивовижною неповторністю краси природи. Кожна молода душа трепетно відчуває красу навколишнього світу, то як же не оспівати її, не зробити казку з отої дивовижної краси, яка тебе оточує. Тому  24-25 жовтня 2018 року вчетверте  юні майстри  зібралися, щоб поборотися за перемогу в обласній виставці-конкурсі «Осінні фантазії». У виставці-конкурсі взяли участь 29 делегацій.

Захід розпочався з урочистої частини, де звучала гарна музика та демонструвався відеокліп про осінь. Творчої наснаги та успіхів у виконанні творчих завдань та вдалого захисту  побажав голова журі виставки-конкурсу, директор обласного центру дитячої та юнацької творчості  – Юрій Коцюба.

      Виставка-конкурс проходила в чотирьох номінаціях: вироби  з соломки та лози, ікебана та просторові композиції, ошибана та колажі з природного матеріалу та художня обробка деревини.

На розгляд журі кожен учасник виставки-конкурсу представив виготовлений власноруч виріб, виконав практичне завдання за тематикою представленої роботи, вміло захистив свій виріб, розповів про нього, основні етапи виготовлення та дав відповіді на запитання членів журі і інших учасників номінації.                                                 

      Вихованці Брусилівського центру дитячої та юнацької творчості «Мрія» Жердєва Ірина, Кудак Кристіна та Кушнір Ілля теж мали можливість представити свої творчі витвори мистецтв у трьох номінаціях: ікебана та просторові композиції, ошибана та колажі з природного матеріалу та художня обробка деревини.

 Відповідно до протоколу особистої першості ІV обласної виставки-конкурсу «Осінні фантазії» Кушнір Ілля, вихованець ЦДЮТ «Мрія», учень 9 класу  Брусилівської ЗОШ №1 виборов ІІІ місце у номінації «Художня обробка деревини» за роботу «Ваза цукерниця», керівник гуртка «Художньої обробки деревини»  Дубницький Петро Миколайович.

          


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень