A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй!

Дата: 16.04.2018 16:27
Кількість переглядів: 2

Врятувати! Запобігти! Зберегти!  Щоразу, коли ми чуємо ці слова -  згадуємо про пожежних, і те, яким небезпечним може бути вогонь.

Цьогорічний  фестиваль Дружин юних пожежних  пройшов під девізом «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй». Організаторами свята виступили відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради та  Брусилівський районний сектор управління ДСНС України у Житомирській області. Агітбригади майже всіх шкіл селища вражали своїми талантами і пізнаннями   безпечного поводження з вогнем. Яскравими зірочками на сцені світилися юні учасники. Серйозні теми, приправлені нотками гумору,  летіли з дитячих вуст легко і невимушено. Але як же непросто довелося суддям. Між конкурсантами, які розділили перші місця, був мінімальний розрив.  В загальному рейтингу, показавши всю свою творчу майстерність, перемогла команда Морозівської ЗОШ І-ІІІ ст. «Non-Stop». На другому місці опинилася команда «Агенти-101» з КОНЗ «Брусилівська гімназія імені Г.О.Готовчиця», запаливши усмішки на обличчях глядачів. Почесне третє місце посіла агітбригада Водотиївського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. –ліцей» «Шалені бджілки», вразивши своїм музичним оформленням.

 Хотілося б відмітити всіх учасників, їх високий рівень підготовки та щирі емоції, а команді, яка перемогла, побажати успіху в обласному етапі змагань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень