A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

У світі музики

Дата: 26.02.2020 08:54
Кількість переглядів: 6

Музика й музичне мистецтво в школах — не тільки навчальний предмет, а й могутній засіб виховання, який має надати емоційного й естетичного забарвлення всьому духовному життю людини. Як урок мистецтва він має свою специфіку і спрямований, передусім, на розвиток емоційного музично-естетичного досвіду учнів. Для цього вчителям необхідно на певних етапах своєї роботи оновлювати та удосконалювати форму проведення уроків, доповнюючи їх інноваційними технологіями.

Саме з цією метою, 24 лютого 2020 року відбувся виїзний семінар вчителів музичного мистецтва. Педагоги відвідали кімнату-музей Бориса Лятошинського, який знаходиться в приміщенні Житомирської музичної школи № 1 ім. Б.М. Лятошинського. Гостей зустріла екскурсовод Копоть Ірина Євгенівна, яка у цікавій та доступній формі розповіла про нелегке життя та творчість митця, відзначила  вклад Бориса Миколайовича у розвиток української музики.

Другою частиною зібрання було відвідування уроку хорового мистецтва, який провела керівник Зразкового хору "Глорія" Наталія Андріївна Клименко. Урок пройшов динамічно та творчо: учні показали віртуозне володіння своїми голосами та хореографічні навики.

Щира подяка Валентині Геннадіївні Білошицькій та колективу Брусилівського ліцею ім.Г.О.Готовчиця  за пізнавальний, нетрадиційний та практично  спрямований семінар.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень