A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!!!

Дата: 30.09.2022 08:58
Кількість переглядів: 6

                                

Шановні колеги!

Вітаю вас із нашим професійним святом – Днем працівників освіти.

У цей непростий час на плечі працівників освіти лягає відповідальність за навчання молодого покоління українців. Ви фактично відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої держави.

Сьогодні ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта Брусилівщини постійно підвищує свої якісні показники.

Освітній процес допомагають здійснювати завідуючі господарством і кухарі, лаборанти і секретарі, бібліотекарі і бухгалтери, помічники вихователів і прибиральники, медсестри. Дякую, шановні колеги, за вашу вірність і відданість обраній справі, невтомну працю.

Окремо хочеться висловити вдячність нашим педагогам-захисникам, а саме: Ковалю Олегу Васильовичу, Слободенюку Валентину Віталійовичу, Кукві Вадиму Олександровичу, Семенченку Юрію Петровичу. Дякуємо Вам за відданість не тільки педагогічній справі, а й Україні.

Шановні освітяни! Велика вдячність і шана вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь  головним прикладом у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

 

Від імені відділу освіти  та спорту бажаю, щоб доброта ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів, вихованців щодня тільки множилась. Нехай завжди вас зігріває пошана ваших вихованців та їхніх батьків. Творчого натхнення, міцного здоров’я, добра, злагоди. Нехай вам вдаються найсміливіші задуми.

 

З повагою начальник відділу освіти та спорту

 Брусилівської селищної ради

Микола ЧМУНЕВИЧ

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень