A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Свято в Хомутецькому садочку

Дата: 23.01.2018 10:02
Кількість переглядів: 8

                  

 З метою розв’язання проблеми надання дітям доступної і якісної дошкільної освіти Брусилівською селищною радою  спільно з відділом освіти та спорту надається належна увага розширенню мережі груп в діючих навчальних закладах.

           15 січня 2018 року відбулося відкриття додаткової групи з денним перебуванням дітей у Хомутецькому закладі дошкільної освіти «Малятко».

          Ця подія для жителів села є довгоочікуваною. Відкриття дало можливість охопити 100% дітей старшого дошкільного віку дошкільною освітою, адже це є вимогою часу та частково вирішило проблему  жителів села щодо влаштування їх дітей у садочок.

          Незважаючи на фінансові труднощі, за сприянням Брусилівської селищної ради, відділу освіти та спорту, батьківського комітету за кілька місяців вдалося зробити чимало. Було відремонтовано приміщення групи та туалетної кімнати, закуплено дитячі меблі, посуд, постільну білизну, матраци, подушки тощо. 15 січня вперше запрацювала середня група у «Малятку». Керівник закладу Ковальчук Н.Г. привітала батьків та дітей з відкриттям  нової групи, подякувала голові Брусилівської селищної ради Габенцю В.В, начальнику відділу освіти та спорту Чмуневичу М.І. ,батькам.

          До привітань долучилися начальник відділу освіти та спорту Чмуневич М.І., методист Брусилівського методкабінету Макаревич Н.М., в.о.старости Задніпрянець С.М. та директор місцевої школи  Слюсар А.М..

          З нагоди свята діти  старшої групи влаштували для гостей справжній концерт із віршами та піснями.

 

                                                                                         Методист Брусилівського методкабінету  Макаревич Н.М.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень