A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Учні закладів освіти Брусилівської селищної територіальної громади відвідали Білоцерківський національний аграрний університет

Дата: 18.05.2022 10:29
Кількість переглядів: 7

У м.Біла Церква триває робота з учнівською молоддю. Відтак, 17 травня 2022 року у рамках профорієнтаційної роботи учні старших класів закладів освіти Брусилівської селищної територіальної громади відвідали Білоцерківський національний аграрний університет. В ході перебування в аграрному університеті майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитись зі змістом підготовки фахівців на факультетах: "Агробіотехнологій", "Біологічних технологій" "Ветеринарної медицини" та "Екології". Також школярі відвідали навчальні лабораторії, дізнались про можливості практичного навчання та перспективи працевлаштування випускників, організацію дозвілля та побуту студентів.

Велика вдячність проректорату, професорсько-викладацькому складу та технологам за цікаву екскурсію, знайомство із студентським життям вузу та профорієнтацію наших учнів, яка популяризує престижні спеціальності, підготовку висококваліфікованих фахівців нового покоління для сталого розвитку аграрної сфери, за відмінні якості, дотримання високих стандартів у викладанні, науковій і професійній діяльності.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень