A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!!!

Дата: 05.10.2018 10:33
Кількість переглядів: 9

                                                     

Дорогі освітяни! Дозвольте Вас привітати з цим чудовим осіннім святом.

Так символічно, що День працівників освіти ми святкуємо саме восени. Як гарна, погожа осінь обдаровує нас своїм багатством, так і ви, наші дорогі, даєте нам неоціненні скарби людських якостях, які є таким важливими  у житті. 

Для кожної людини, незалежно від її професійної діяльності, це свято є особливим, незабутнім. У пам’яті одразу ж виникає образ улюбленого  вчителя, який був порадником, другом, вихователем, взірцем. Він наполегливо і лагідно вів  нас дорогою знань, виховував почуття гідності, доброти, поваги, любові.

Вчитель – це завжди трудівник і подвижник своєї справи, це високе покликання і особливий талант. Тільки сильна духом людина може витримати те колосальне навантаження і стрімкий темп безперервного вдосконалення, які супроводжують роботу з учнями, незалежно від того, чи ходять вони ще в дитячий садок, освоюють шкільну програму або вже отримують професійні знання. Тому в учительській професії завжди залишаються найкращі, віддані справі розвитку освіти люди – золотий фонд, опора і гордість країни.

В умовах суперечливого сьогодення все це здається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок Ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтеся головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Тож нехай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі.

Прийміть, шановні освітяни, щиру вдячність за сумлінну і таку необхідну для нас працю, за ваш ентузіазм і натхнення в роботі. Ми віримо у ваш талант, творчий неспокій.

Та дозвольте  побажати вам міцного здоров’я,  оптимізму, щирої радості,безхмарних благословенних днів, нових педагогічних звершень. Нехай у ваших оселях панує добро і достаток, у душах тепло і щедрість, творчість і наснага. Миру і злагоди усім вашим родинам.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень