A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Х Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Т.Г.Шевченка

Дата: 30.10.2019 11:17
Кількість переглядів: 4

З метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, підвищення мовної освіти в Україні 29 жовтня 2019 року на базі Брусилівського ліцею №1 ім. І.І.Огієнка був проведений II етап X Міжнародного мовно-літературного  конкурсу учнівської  молоді імені Тараса Шевченка.

У конкурсі взяли участь  23 учні  з 10 закладів освіти Брусилівської громади. Для кожної вікової категорії учасників  були підібрані відповідні завдання для письмової роботи.  Відповідаючи на цікаві запитання, стосовно життя та творчості поета, учні поглибили свої знання з літератури, художньої культури, музики, розширили рамки свого світогляду та сприйняття історичної дійсності .       

За умовами конкурсу до складу журі увійшли вчителі української мови та літератури.

Переможцями ІІ етапу стали: Подшибякіна Катерина, учениця 9 класу  Брусилівського ліцею №1 ім. І.І.Огієнка (вчитель Коваль Т.Г.) та Ткаченко Анна, учениця 7 класу Водотиївського ліцею (вчитель Ігнат О.М.).

Дякуємо всім учням за активну участь у конкурсі, педагогам за допомогу та підготовку. Щиро вітаємо переможців та бажаємо нових творчих здобутків в ІІІ етапі конкурсу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень