A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Педагогічна виставка «Сучасна освіта Житомирщини – 2021»

Дата: 20.04.2021 11:24
Кількість переглядів: 6

         

Талановиті педагоги працюють у закладах освіти Брусилівської селищної ради. За роки роботи вони виробили свій власний стиль, для якого характерна  щира, непідробна любов до дітей, турбота про їх  всебічний розвиток, творче мислення і високий моральний дух. Про це свідчать презентації досвіду, які були представлені в рамках педагогічної виставки  «Сучасна освіта Брусилівщини – 2021».

На виставку було подано 25 робіт із 11 закладів загальної середньої освіти та 2 закладів дошкільної освіти.  Найактивнішу участь у конкурсі  педагогічної творчості взяли педагогічні колективи: Брусилівського ліцею ім.Г.О.Готовчиця, Лазарівського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ», Водотиївського ліцею   та Хомутецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Експертиза матеріалів показала, що переважна більшість робіт характеризуються новизною і актуальністю тем, різноманітні за тематикою, змістовні, вказують на постійний творчий пошук педагогічних колективів, відповідають державним освітнім стандартам, мають високий рівень естетичного оформлення і практичного спрямування.

За висновками журі 8 робіт було визнано кращими та подано на обласну виставку «Сучасна освіта Житомирщини – 2021». Із них 6 робіт відзначено дипломами обласної виставки.

Дипломом І ступеня нагороджено Липка Сергія Петровича, директора Брусилівського ліцею №1 ім.І.І.Огієнка.

Дипломи ІІ ступеня отримали: Лук’янчук Ольга Олександрівна, учитель початкових класів Брусилівського ліцею  ім.Г.О.Готовчиця, Химченко Владислав Володимирович – учитель трудового  навчання та технологій Водотиївського ліцею, Химченко Людмила Василівна,  вихователь групи подовженого дня Хомутецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Дипломом ІІІ ступеня нагороджено Гарізан Наталію Вікторівну, учителя зарубіжної літератури Брусилівського ліцею №1 ім.І.І.Огієнка, та Олексієнко Тетяну Михайлівну, педагога-організатора Осівецької гімназії.

Дякуємо  колективам навчальних закладів за участь у педагогічній виставці «Сучасна освіта - 2021». Нехай ніколи не згасає у Вашому серці та душі палкий вогонь творчого натхнення! Нехай щоденно Вас окрилює людське шанування і щира вдячність учнів, нехай примножаться Ваші успіхи та удачі!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень