A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

конкурс «Поліські візерунки»

Дата: 28.05.2021 11:43
Кількість переглядів: 9

26 травня 2021р.у обласному Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася IV обласна виставка-конкурс «Поліські візерунки». Враховуючи карантинні обмеження, захід провели у онлайн-форматі.

    Участь у конкурсі взяли учні (вихованці) закладів загальної середньої та позашкільної освіти, які стали переможцями у своїх територіальних громадах, районах та містах області. Вік учасників – від 6 до 18 років. 

    «Діти впродовж 2 годин виконували практичні завдання за запропонованими слайдами. Готові роботи вони фотографували та надсилали для оцінювання. Учасники впоралися із поставленим завданням та вчасно їх презентували. Також журі оцінили попередньо надіслані відео про перебіг створення конкурсних композицій. Третя складова оцінювання – виставкові композиції», – розповіла Наталія Пантус.

    На виставці були представлені вишиті рушники, аксесуари та прикраси, які в’язані спицями та гачком, вироби зі шкіри, ниток, тканини.

Вихованці ЦДЮТ «Мрія» Смірнова Валерія, Сербін Дарина та Мельник Олександра гідно представили свою творчість та роботи по номінаціях : “В’язання спицями гачком», «Художнє плетіння», «Вироби з тканини та шкіри».    «Дуже приємно, що діти залучаються до такої корисної справи. Вони цікавляться не лише соцмережами та інтернетом, але й декоративно-прикладним мистецтвом. Спочатку це стає їхнім хобі, а згодом може стати частинкою життя. У майбутньому ці діти можуть стати заслуженими майстрами. Вони трудяться, як бджілки. Ми хочемо, щоб переміг найкращий і бажаємо всім перемоги. Якщо хтось не отримає перемоги, то неодмінно здобуде досвід.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень