A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

День директорів шкіл

Дата: 01.05.2023 11:55
Кількість переглядів: 14

День директорів шкіл відзначається 1 травня. Вперше святкувати його запропонувала Джанет Деларія, членкиня Асоціації вчителів США. День працьовитих керівників початкових та середніх навчальних закладів традиційно святкується кожного року.

В перший травневий день у всьому світі вітають директорів шкіл – як чинних, так і тих, які знаходяться на заслуженому відпочинку. Шанують керівників шкіл, лідерів, які задають тон усьому навчальному закладу, підтримують та направляють педагогічний колектив, дисциплінують учнів, допомагають та дають поради. Без них неможливе повноцінне функціонування школи, тому що вони одночасно обличчя навчального закладу, адміністратори і постачальники.

Кожен охочий може 1 травня привітати шкільного директора. В цей день учні та їхні батьки, колеги та друзі можуть сказати слова вдячності та зробити приємний подарунок керівникові  закладу освіти.

Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання! Бажаємо вам  невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів і задумів. Нехай шана ваших учнів і колег буде подякою вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Щиро бажаємо невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових здобутків. А ще воліємо, щоб поряд із вами завжди була працьовита, віддана і надійна команда, яка завжди підтримуватиме вогонь ваших незгасимих ідей і помислів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень