A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ТА БІБЛІОТЕКАРІВ

Дата: 09.12.2019 12:06
Кількість переглядів: 5

4 грудня 2019 року вчителі іноземних мов та  бібліотекарі закладів освіти Брусилівщини відвідали одну із найстаріших  бібліотек України, обласну універсальну наукову бібліотеку ім. О. Ольжича, що знаходиться в м.Житомирі.  У колекції бібліотеки — рідкісні й цінні видання XVIII— поч. XX ст. У ході семінару було здійснено екскурсію по відділах обласної бібліотеки та ознайомлено з основними напрямами їх роботи. Зокрема, гостей вразив сектор «Інклюзивний читальний зал», де  вони мали змогу побачити роботи дітей з обмеженими фізичними можливостями. Також  освітян зацікавили  відділ краєзнавчої літератури, відділ літератури іноземними мовами, відділ спеціалізованої медичної літератури, регіональний тренінговий центр «Бібліоміст»  тощо.

 У приміщенні бібліотеки постійно організовуються художні виставки живопису, декоративно-ужиткового мистецтва, фотовиставки, які викликають у неабиякий інтерес та естетичне задоволення.

По закінченню екскурсії учасники семінару завітали до ресурсно-інформаційного центру "Вікно в Америку", де Оксана Горпинич, координатор центру, ознайомила з  досвідом американських бібліотек.

 Щира  подяка  обласній універсальній науковій  бібліотеці ім. О. Ольжича за дружню затишну атмосферу та змістовний семінар.

Також  дякуємо Любашенко Ользі Вікторівні, вчителю  іноземної мови Брусилівського ліцею  №1 ім.І.І.Огієнка, за організацію цікавої та змістовної екскурсії, яка дала змогу збагатити знання та обмінятися досвідом.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень