A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Дата: 03.06.2022 14:13
Кількість переглядів: 6

                             

Сьогодні  завершується нелегкий 2021-2022 навчальний рік в закладах освіти Брусилівської селищної територіальної громади, який війна розділила на дві половини – до 24 лютого  і після. Не так ми його уявляли собі, не такі були мрії, не такі були плани, але війна внесла свої корективи. Нетрадиційно закінчується навчальний рік і останній дзвоник лунає в онлайні.


Дорогі юні друзі, випускники! Шановні вчителі та батьки!

 

Сердечно вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для 102 випускників Брусилівської громади сьогоднішній день особливо радісний та пам’ятний і, звісно, він мав би бути іншим. Але головне для кожного з вас зараз – бути у безпеці. Ви – майбутнє нашої держави.

Дорогі випускники, бережіть себе, виховуйте в собі людину, ставайте професіоналами, аби Україна мала щасливе майбутнє, а ви жили у вільній та багатій країні. І ми щиро віримо, що ви оберете найкращий шлях для себе та нашої країни. Щасти вам у всьому!

Шановні вчителі, дякуємо  вам за самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм учням. Бажаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

Дякуємо батькам за порозуміння і допомогу вчителям у навчанні дітей. Цього року витрачено чимало ваших старань і зусиль, вкладено вашого натхнення і любові.

Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією на життєві гаразди та успіхи!

Щасливого життя під мирним небом вільної та незалежної України!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень