A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

УВАГА: КОНКУРС!

Дата: 11.08.2022 14:58
Кількість переглядів: 26

УВАГА:  КОНКУРС!

 

Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради оголошує конкурс на  заміщення вакантної посади директора Брусилівської мистецької школи Брусилівської селищної ради (поштова адреса: 12601 Житомирська область, Житомирський район, смт Брусилів, вул. Митрополита Іларіона, 16).

Умови оплати праці: посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно строкового трудового договору, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.2021 №1391 «Деякі питання встановлення підвищень посадових окладів (ставок заробітної плати) та доплат за окремі види педагогічної діяльності у державних та комунальних закладах та установах освіти», наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», наказу Міністерства освіти і науки України від 15.04.1993 №102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти», інших нормативних документів.

Відповідно  до Закону України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», наказу Міністерства культури України від 09.08.2018 № 686 «Про затвердження Положення про мистецьку школу», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03.09.2018 за № 1004/32456, рішення сесії Брусилівської селищної ради «Про створення комунального закладу Брусилівська мистецька школа Брусилівської селищної ради» від 25.05.2022 р. №1036 затверджено кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: посаду керівника закладу може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста) та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психологічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми;
  • проєкт програми розвитку закладу на один і п’ять років.              

         Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або   моральні якості.

         Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Термін подання документів та формування конкурсної комісії здійснюється  протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.            

Дата початку приймання документів з 11 серпня 2022 року до 16:00 09 вересня 2022 року.

Дата початку формування конкурсної комісії з  11 серпня 2022 року до 16:00 07 вересня 2022 року.

Відділ до 16:00 07 вересня 2022 року включно приймає пропозиції щодо кандидатів до складу конкурсної комісії від трудового колективу, громадських організацій відповідного функціонального спрямування та органу управління або уповноваженого ним органу.

На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду керівника закладу, на відповідність кваліфікаційним вимогам.

На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проєктів програм розвитку закладу на один і п’ять років.  Кандидатам на посаду директора необхідно не пізніше як за п’ять календарних днів до публічної презентації попередити Відділ про потребу в технічних засобах для проведення презентації.

Документи приймаються за адресою:12601, смт. Брусилів, вул. Митрополита Іларіона, 50, відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради.

Перше засідання конкурсної комісії відбудеться 20.09.2022 р. о 10.00, друге – 22.09.2022 р. о 10.00, у залі засідань Брусилівської селищної ради  за адресою: смт.Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2.

Додаткові відомості про умови конкурсного  відбору можна отримати  за  тел.0685529421 (Демянчук Людмила Миколаївна), адреса електронної пошти  brus_vos@ukr.net

 

Посилання на файли:

ЗРАЗОК заяви кандидата про участь у конкурсі

ЗГОДА на збір та обробку персональних даних

Положення про порядок призначення керівника Брусилівської мистецької школи


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень