A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

20 вересня 2022 року відбулося перше засідання конкурсної комісії  на заміщення вакантної посади директора Брусилівської мистецької школи Брусилівської селищної ради

Дата: 20.09.2022 15:29
Кількість переглядів: 3

 

 

На конкурс подали документи три кандидати:

  • Івасенко Лариса Володимирівна;
  • Коваль Валентин Миколайович;
  • Мединська Ольга Анатоліївна.

 

Під час розгляду документів було зазначено, що двоє кандидатів Коваль В.М. та Мединська О.А. не мають достатнього педагогічного стажу, що суперечить вимогам Положення про конкурс. В наданих документах Івасенко Л.В. є рекомендаційні листи із Радомишльської мистецької школи та Малинської дитячої школи мистецтв, проте підтвердженої інформації про діяльність, зазначену в рекомендаційних листах, немає.

Конкурсна комісія вирішила наступне.

Подані документи кандидата на посаду директора Брусилівської мистецької школи Брусилівської селищної ради Коваля Валентина Миколайовича не  відповідають кваліфікаційним вимогам.

Не допустити кандидата Коваля Валентина Миколайовича до участі в конкурсному доборі на посаду директора Брусилівської мистецької школи Брусилівської селищної ради.

Подані документи кандидата на посаду директора Брусилівської мистецької школи Брусилівської селищної ради Мединської Ольги Анатоліївни не  відповідають кваліфікаційним вимогам.

Не допустити кандидата Мединську Ольгу Анатоліївну до участі в конкурсному доборі на посаду директора Брусилівської мистецької школи Брусилівської селищної ради.

Подані документи кандидата на посаду директора Брусилівської мистецької школи Брусилівської селищної ради Івасенко Лариси Володимирівни не  відповідають кваліфікаційним вимогам.

Не допустити кандидата Івасенко Ларису Володимирівну до участі в конкурсному доборі на посаду директора Брусилівської мистецької школи Брусилівської селищної ради.

 

         У разі відхилення конкурсною комісією всіх кандидатів конкурсна комісія проводить повторний конкурс, про що буде оголошено пізніше.

Відеозапис засідання конкурсної комісії оприлюднений на офіційному вебсайті відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради: https://brusyliv.osv.org.ua/

гугл диск: https://drive.google.com/drive/folders/1hrgH_MKIc-peGk_M8ewmSWt3WXEZScC9

Протокол рішення комісії https://drive.google.com/drive/folders/1hrgH_MKIc-peGk_M8ewmSWt3WXEZScC9

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень