A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Шкільний зорепад – 2018

Дата: 24.04.2018 16:01
Кількість переглядів: 4

13 квітня 2018 року на базі Брусилівського будинку культури відбувся традиційний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Шкільний зорепад».  Тема цьогорічного фестивалю  «Бути Україні на землі».  У «Шкільному зорепаді» взяли участь 13 закладів  загальної середньої  освіти та ЦДЮТ «Мрія». Відповідно до Положення школярі представляли свої виступи у номінаціях: «Художнє виконавство» (соло – 1-5 класи, соло – 6-11 класи, дует, вокальна група, хор), «Хореографічне мистецтво» та «Театральне мистецтво».

З року в рік виступи юних артистів стають кращими, сценічна культура – вищою. Колективи навчальних закладів, які виходили на сцену, ніби змагались у тому, щоб здивувати і журі, і присутніх у залі своїми оригінальними виступами, різнобарв’ям українських вишиванок. І дійсно, журі було важко із великої кількості дуже гарних виступів вибрати найкращі. Тому і перших, і других, і третіх місць у кожній номінації було по декілька.

У номінації «Художнє виконавство» серед солістів молодшої групи хочеться відмітити Оратівську Анастасію (Брусилівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1), Ковальчук Аліну (Хомутецька ЗОШ І-ІІІ ст.), Щуліпенко Поліну (Водотиївська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Омельченко Анастасію (Приворотська ЗОШ І-ІІІ ст.); серед солістів старшої групи – Бороденка Романа та Махрін Іванну(Соловіївська ЗОШ І-ІІІ ст.), Коваль Анастасію (Брусилівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1); серед дуетів – Рибак Катерину та Титаренко Марію (Приворотська ЗОШ І-ІІІ ст.), Коваль Анастасію та Грищенко Наталію (Брусилівська ЗОШ І-ІІІ ст.№1), Слободенюк Алісу та Кліменко Анну (Водотиївський НВК), Скралюк Олесю та Білойван Дарину (Брусилівська гімназія); серед вокальних колективів – колективи Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Приворотської ЗОШ І-ІІІ ст. та Хомутецької ЗОШ І-ІІІ ст.; хоровий колектив Брусилівської гімназії.  

У номінації «Хореографічне мистецтво» своєю композицією  вразили всіх учні  Осівецького НВК, Соловіївської ЗОШ І-ІІІ ст., Брусилівської гімназії та ЦДЮТ «Мрія».

Серед театральних колективів найкращими були колективи ЦДЮТ «Мрія», Соловіївської ЗОШ І-ІІІ ст., Брусилівської гімназії та Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1.

Справжньою окрасою фестивалю була яскраво оформлена сцена, над чим творчо попрацювали працівники ЦДЮТ «Мрія».

Хочеться подякувати педагогічним колективам навчальних закладів району за якісну підготовку школярів до фестивалю.

Перед сучасною школою сьогодні дуже гостро стоїть питання національно-патріотичного виховання підростаючого покоління. Підсумовуючи виступи школярів на «Шкільному зорепаді», можна із впевненістю сказати, що наші навчальні заклади із цим завданням справляються і виховують справжніх патріотів України. 

Кіщенко Ю.Г., завідувач Брусилівського методичного кабінету


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень