A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Вітаємо лауреата ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2018"

Дата: 23.02.2018 16:01
Кількість переглядів: 6

  

Вчителі – це люди, які несуть знання, досвід, які передають історію розвитку держави та виховують молоде покоління. Тому саме вони і є надією України. Вчительська справа – це той фундамент, на який спирається вся країна, роблячи свої перші кроки до європейського розвитку.

23 лютого 2018 року в актовому залі КЗ " ЖОІППО" відбулося урочисте підведення  підсумків ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2018». Дуже приємно, що серед лауреатів Конкурсу була і наша вчителька української мови та літератури Брусилівської гімназії Поліщук Любов Миколаївна, яка виборола почесне ІІІ місце.

Поліщук Л.М. –  не просто талановитий педагог, а й прекрасна людина, вірний товариш і щирий колега. Люблять її учні і вона їх любить, з теплотою відноситься до своїх колег. Ще одна риса властива Любові Миколаївні – вміння бути сучасною. Вона постійно поглиблює свої знання, стежить за новинками літератури, використовує передову методику навчання та виховання підростаючого покоління.

Шановна Любов Миколаївна, прийміть найщиріші вітання, нехай ніколи не зраджують Вам душевні сили, не вичерпуються запаси Вашого здоров’я, оптимізму, натхнення і професіоналізму.

Ми раді Вашому успіхові. Бажаємо, щоб успіх і надалі супроводжував Вас у педагогічній праці та особистому житті.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень