A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Конкурс "Вчитель року-2020" номінація "Історія"

Дата: 03.12.2019 16:14
Кількість переглядів: 6

Учитель є справжнім учителем тоді, коли в ньому поєднуються всі найкращі риси: і глибоке знання предмету, і досконале володіння методикою, і фахова майстерність, і кращі людські риси: щирість, людяність, доброзичливість, справедливість.

Тому 28 листопада 2019 року на базі Брусилівського ліцею ім. Г.О. Готовчиця пройшов І етап конкурсу «Вчитель року – 2020» у номінації «Історія»,  яку представляли Романівський О.В, вчитель Брусилівського ліцею №1 ім.І.І.Огієнка, Слободенюк В.В., вчитель Водотиївського ліцею та Коваль Н.В., вчитель Морозівської ЗОШ І-ІІІ ст. У ході конкурсу учасники змагалися у таких випробовуваннях: «Тестування з фахової майстерності», «Методичний експромт», «Практична робота» та «Методичний практикум».

За результатами фахової майстерності, вмінням володіти сучасним інструментарієм та  інформаційно – комунікативними  технологіями, за підсумком конкурсних випробовувань компетентне журі визнало переможцем Коваль Наталію Вікторівну –  вчителя Морозівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Від усього серця вітаємо Наталію Вікторівну та зичимо їй щоденного натхнення, творчого неспокою, наснаги, здійснення задумів та мрій!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень